Alba

Marți, 16 aprilie, Fundația Soros a organizat la Alba Iulia evenimentul Economia socială în satele românești, primul din campania de promovare a rezultatelor proiectului RURES. Spațiul Rural și Economia Socială în România.
 
Managerii din două întreprinderi sociale, Asociația...

Alba-Curs de instruire antreprenoriala

In perioada 5 februarie-17 februarie, la Predeal au avut loc cursuri de economie sociala in cadrul proiectului Rures. Spatiul Rural si Economia Sociala in Romania.

Membri ai grupul tinta din Alba, din comunitatile incluse in...

Raport comuna Scarisoara

Proiectul strategic RURES isi propune sa sprijine persoane ce apartin unei arii largi de grupuri vulnerabile, printre care persoane de etnie roma, prin dezvoltarea a 24 de intreprinderi sociale in 24 de comune ale Romaniei, inclusiv in comuna Scarisoara, judetul...

06 decembrie, comuna Garbova, jud. Alba

Pe 6 decembrie, satenii din comuna Garbova au sarbatorit Sfantul Nicolae la Caminul Cultural, o ocazie potrivita pentru a discutat cu toti satenii idei de posibile intreprinderi sociale.

Peste 100 de persoane au luat partea la discutii si au...

Informatii din brosura

Cu ocazia Paradei Portului Popular organizat in comuna Gîrbova, judetul Alba, 60 de sateni au aflat mai multe despre economia sociala si despre proiectul RURES.

              Munca-parte...

Comuna Scarisoara, judetul Alba

Aproape 30 de persoane din comuna Scarisoara au participat la prima Adunare Public a comunitatii in care s-a discutat despre economie sociala si despre oportunitatile oferite de dezvoltarea unei intreprinderi sociale in comunitate.

Proiectul...

Rosia Montana, jud. Alba

Locul desfasurarii: Rosia Montana, sat Carpenis, comunitate de romi de la Daroaia

Proiectul strategic RURES isi propune sa sprijine persoane ce apartin unei arii largi de grupuri vulnerabile, printre care persoane de etnie roma, prin dezvoltarea a 24 de...

Prima serie de cursuri  de introducere în economia socială a fost organizată in perioada 6-8 septembrie 2011  în județele:  Brăila, Buzău, Călărași și Prahova.

Cea de a doua serie de cursuri s-a desfașurat dupa cum urmeaza:  20-22 septembrie 2011 în județele Botoșani...

Va invitam sa va alaturati unei dezbateri privind beneficiile activitatilor de economie sociala pentru comunitatile judetului Alba. Evenimentul are loc in data de 17 mai 2011, la sala de conferinte a Primariei Muncipiului Alba Iulia (Str. Bucovinei, nr. 6, Alba Iulia, in spatele pietei...

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate
de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro