Brasov

Joi, 18 aprilie, Fundația Soros a organizat la Brașov evenimentul Economia socială în satele românești, cel de-al doilea din campania de promovare a rezultatelor proiectului RURES. Spațiul Rural și Economia Socială în România.
 
În trei sate din județul Brașov, Sânpetru, Teliu...

Brasov-Curs de instruire antreprenoriala

In perioada 5 februarie-17 februarie, la Predeal au avut loc cursuri de economie sociala in cadrul proiectului Rures. Spatiul Rural si Economia Sociala in Romania.

Membri ai grupul tinta din Brasov, din comunitatile incluse...

Comuna Dumbravita, jud. Brasov

Pe 30 noiembrie la Dumbravita a avut loc mini-targul intreprinzatorilor cu prezentari de produse locale. Producatorii si-au prezentat produsele de artizanat, de patiserie si produsele agricole.

Aceasta activitate a fost realizata in scopul...

Comuna Teliu, judetul Brasov

53 de sateni au luat parte la mini-targul intreprinzatorilor organizat in Scoala Generala din comuna Teliu, judetul Brasov.

In cadrul acestei activitati de revitalizare a vecinatatii si promovarii economiei sociale in comunitate, satenii au prezentat...

Raport Sanpetru, jud. Brasov

„Festivalul Roscutelor” a fost organizat pentru prima data in comuna Sanpetru pe 30 iunie, in scopul revitalizarii vecinatatii si promovarii economiei sociale in comunitate.

Activitatea a constat intr-o prezentare a proiectului RURES in fata...

Raport comuna Dumbravita, jud. Brasov

La acțiunea organizată in comuna Dumbravita, cu scopul revitalizarii vecinatatii si promovarii economiei sociale in comunitate, au participat 105 persoane.

Activitatea a constat intr-un program artistic sustinut de artisti locali, printre care...

Raport comuna Teliu, jud. Brasov

Peste 100 de persoane au participat la Balul Sanzienelor din comuna Teliu. Sarbatoarea a fost organizata de catre tinerii din comunitate.

Pe langa un program artistic sustinut de artisti locali, satenii au discutat si despre proiectul Rures, ce...

Prima serie de cursuri  de introducere în economia socială a fost organizată in perioada 6-8 septembrie 2011  în județele:  Brăila, Buzău, Călărași și Prahova.

Cea de a doua serie de cursuri s-a desfașurat dupa cum urmeaza:  20-22 septembrie 2011 în județele Botoșani...

Vă invităm să vă alăturați unei dezbateri privind beneficiile activităților de economie socială pentru comunitățile județului Brașov. Evenimentul are loc în data de 22 martie 2011, la Sala 130 a Consiliului Județean Brașov (Bdul Eroilor, nr. 5, Brașov), începând cu ora 10:00.
...

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate
de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro